Assortiment en ingrediënten
Broden
Bakenesserbruin: bruin desemmoutbrood, grofvolkoren en een korst van zaden
Bananenbrood: banaan, eieren, rozijnen en zonnebloempitten, kortom erg lekker!
Begijnenbruin: lichtbruin desembrood met veel geroosterde zaden en pitten
Bloemertblond: Aromatisch, lichtbruin tarwe-roggebrood
Haarlemmer haver: Havermoutbrood met geroosterde haver, beurre noisette en honing
Kaneel-rozijnenbrood: bruin gistbroodje met veel rozijnen en wat kaneel
Ravesteegrogge met geroosterde zaden: een compact, aromatisch roggebroodje
Roggeverdommeke: rustiek rozijnenbrood uit Antwerpen
Spaarnespelt: licht-bruin, zacht speltbrood met zonnebloempitten bestrooid
Stol: feest-, kerst- of paasstol met zelfgemaakt spijs, noten en veel zuidvruchten
Suikerbrood: naar origineel Fries bakkersrecept met kaneel, gembersiroop en venkel
Torenwit: wit desembrood met rogge oftewel een pain gris
Vroonhofvolkoren: 100 procent volkorenbrood met gist of desem
Walnoten-vijgenbrood: bruinbrood met geroosterde walnoot en gedroogde Turkse vijgen
Broodjes
Brioche: het Franse, cake-achtige brood, lekker om te roosteren of bij vanille-ijs
English muffins: zoete ontbijtbroodjes met rozijn en een snuf kaneel om te roosteren.
Hamburgerbroodjes: Lichtbruine bolletjes met sesamzaad ter grootte van een hamburger
Kardemom-kaneelbroodjes: gevlochten kaneelbroodjes met kardemom. Een Zweedse variant van wit brooddeeg of een Noorse, wat grotere, gemaakt van briochedeeg
Krentenbollen met vijg en wat venkel: stevige krentenbollen met veel zuidvruchten
Kwarkbollen: cake-achtige broodjes met biologische kwark en rozijnen
Mueslibollen venkel, extra zaden en walnoot of hazelnoot: stoere krentenbollen
Zoetigheden
Brownies: krokant laagje met zeezout, smeuiig van binnen met veel chocolade
Scones met cranberry's: lekker kruimelige heerlijkheden voor bij het ontbijt
English muffins: soort beschuitbollen met wat kaneel die per se in de broodrooster moeten
Gevulde koeken: krokant met zelfgemaakte spijs die beslist niet te zoet is
Gevulde speculaas: Speculaasdeeg met zelfgemaakte, niet al te zoete spijs
Haver-appelkoek: Een grote koek met appel, havervlokken, sesamzaad en kaneel
Havermout-rozijnenkoekjes: Roomboterkoekjes met volkoren-havermout en roxijnen
Sablés aux chocolat: chocoladekoekjes
Speculaas: speculaasjes of speculaasbrokken
Hartig
Focaccia Italiaans brood met olijven, ui, tomaat en kruiden.
Kaasscones De hartige scone-variant met oude kaas en bieslook
Jam en limonade
Sinaasappelmarmelade Ellen's homemade: van bittere Sevilla-sinaasappels met bergamotcitroen
Vlierbloesemsiroop Ellen's homemade: van gefermenteerde vlierbloesem